+32 483 04 51 58 info@nd-consult.be
Selecteer een pagina
Over mij
ND-Consult
De aanpak

Inzicht en actie

Wij hebben als doelstelling ondernemers persoonlijk te begeleiden bij alles wat met zelfstandig ondernemen te maken heeft en met een correct gevoerde boekhouding als uitgangspunt. Als ‘kleine speler’ kan ik elke klant behandelen volgens zijn of haar wensen. Klanten genieten dus van een rechtstreekse en persoonlijke service. Bij ons gaat kwaliteit boven kwantiteit.

Service

Samen gaan we op zoek hoe de samenwerking het meest efficiënt en praktisch kan verlopen. Ik maak graag tijd voor je vrij, zowel voor de bijberoeper als de KMO. Bereikbaar zijn voor ondernemers staat hierbij centraal. Ik ben steeds bereikbaar om ondernemers bij al hun vragen en bezorgdheden bij te staan, ook buiten de gebruikelijke kantooruren en weekdagen.

Vertrouwelijkheid

De relatie met al onze klanten is gefundeerd op vertrouwen. Je kan blindelings vertrouwen op mijn vakkennis als accountant met bijkomende specialisatie als belastingconsulent zodat je je kan focussen op uw kernactiviteit. Ik ben uw klankbord bij uitstek

Betrouwbaarheid

ND-Consult is een jong accountants- en belastingconsulentenkantoor die aangesloten is bij het Instituut van Accountants en Belastingconsulenten (IAB) waar kwaliteit garant staat en betrouwbaarheid hoog in het vaandel gedragen wordt.
Samen werken

Zekerheid en ondersteuning

De basis voor elke samenwerking is dat het klikt tussen ons en dat we een goed gevoel hebben bij mekaar. Hoe meer u mij als vertrouwensperoon continu op de hoogte brengt van uw plannen zodat u niet voor voldongen feiten staat, hoe beter ik voor u steeds naar een optimale oplossing kan zoeken. De klanten hun verwachtingen zijn in een moderne bedrijfsomgeving veel ruimer geworden waardoor er advies en ondersteuning verwacht wordt in verschillende vakgebieden. Als dienstverlener ben ik (wettelijk) verplicht om mij bij te scholen zodat ik binnen mijn vakgebied steeds up-to-date ben. ‘Ik zorg voor de nachtrust van de ondernemer’

Team

Ontmoet het team

Nick Debruyne

Nick Debruyne

Zaakvoerder

Copyright door ND-Consult