Over
ND-Consult
De aanpak

Inzicht en actie

ND-Consult heeft als doelstelling ondernemers persoonlijk te begeleiden bij alles wat met zelfstandig ondernemen te maken heeft. Dit met een correct gevoerde boekhouding als uitgangspunt. Elke klant wordt behandelt volgens zijn of haar wensen. Klanten genieten dus van een rechtstreekse en persoonlijke service. Kwaliteit boven kwantiteit.

Service

Samen gaan we op zoek hoe de samenwerking het meest efficiënt en praktisch kan verlopen. ND-Consult maakt graag tijd voor u vrij, zowel voor de bijberoeper als de KMO. Bereikbaar zijn voor ondernemers staat hierbij centraal, ook buiten de gebruikelijke kantooruren en weekdagen.

Vertrouwelijkheid

De relatie met onze klanten is gefundeerd op vertrouwen. U kan blindelings vertrouwen op mijn vakkennis als accountant met bijkomende specialisatie als belastingconsulent, zodat u zich kan focussen op uw kernactiviteit. Ik ben uw klankbord bij uitstek.

Betrouwbaarheid

ND-Consult is een jong accountant- en belastingconsulentenkantoor dat aangesloten is bij het “Institute for Tax Advisor & Accountants (ITAA)” waar kwaliteit garant staat en vertrouwen hoog in het vaandel gedragen wordt.
Samenwerken

Zekerheid en ondersteuning

De basis voor elke samenwerking is dat het klikt en dat we een goed gevoel hebben bij elkaar. Hoe meer u mij als vertrouwenspersoon continu op de hoogte brengt van uw plannen, hoe beter ik voor u naar een optimale oplossing kan zoeken.

De verwachtingen van de klant zijn in een moderne bedrijfsomgeving veel ruimer geworden, waardoor er advies en ondersteuning verwacht wordt in verschillende vakgebieden. Als dienstverlener ben ik (wettelijk) verplicht om mij bij te scholen, zodat ik binnen mijn vakgebied steeds up-to-date ben.

ND-Consult zorgt voor de nachtrust van de ondernemer.

Team

Ontmoet het team

Nick Debruyne

Nick Debruyne

Copyright door ND-Consult